Teräsrakenteiden maalaus alan kokeneelta tekijältä Kruunupyystä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Maalaamo Åsvik on perinteikäs maalaamo Kruunupyyssä. Olemme erikoistuneet erilaisten teräsrakenteiden esikäsittelyyn sekä maalaukseen. Toteutamme teräsrakenteiden maalaukset laadukkain lopputuloksin maalaamollamme Kruunupyyssä, tai siellä missä palveluitamme tarvitset!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Huolellisesta esikäsittelystä maalaukseen

Onko sinulla teräksinen rakenne tai tuote, joka kaipaisi pintakäsittelyä? Maalaamo Åsvik tarjoaa teräsrakenteiden esikäsittely- ja maalauspalvelut yli kolmen vuosikymmenen monipuolisella kokemuksella!

Kokonaisvaltainen palvelumme alkaa tuotteen tai rakenteen esikäsittelystä, jossa poistetaan ruoste hiekkapuhaltamalla ja varmistetaan pinnan puhtaus. Huolellisen esikäsittelyn jälkeen tuote pintakäsitellään ja maalataan vain laadukkaita tuotteita hyödyntäen. Näin saavutetaan hyvä lopputulos sekä maalauksen paras mahdollinen kulutuskestävyys. 


Kuivuttuaan valmis tuote toimitetaan asiakkaalle. Käsittelemme esimerkiksi julkisivurakenteet, teräsrakenteet, hallirungot, veneet sekä kuorma-autojen rungot ja hytit.


Toimimme pääsääntöisesti maalaamossamme Kruunupyyssä, mutta tarpeen mukaan ja projektin laajuudesta riippuen voimme saapua työskentelemään myös kohteeseesi. Ota siis yhteyttä ja kerro työtarpeestasi, niin sovitaan työn toteutuksesta!

Maalauspalvelut yrityksille ja yksityisille

Olemme toteuttaneet monipuolisesti erilaisten teräsrakenteiden maalausta henkilöautoista kuorma-autojen runkoihin sekä veneistä maatalouskoneisiin ja erilaisiin julkisivurakenteisiin asiakkaillemme jopa maanlaajuisesti. Tyytyväinen asiakaskuntamme koostuu pääasiassa yrityksistä mutta palvelemme myös yksityishenkilöitä.

Tutustu referensseihimme

Yhteystietomme

Åsviks måleri

Snårevägen 61
68500 Kronoby

 050 518 2598

 maalaamo@asvik.fi

Yhteydenottolomake

Kysy palveluistamme tai jätä tarjouspyyntö työtarpeestasi! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.