Måleri med erfarenhet i Kronoby

Ta kontakt och fråga mera

Åsviks måleri sandblästrar och målar olika järnkonstruktioner med över 30 års erfarenhet. Vi betjänar våra kunder i vårt måleri i Kronoby – vid behov kan vi även utföra arbetet på ett annat ställe där du önskar.

Ta kontakt och fråga mera
Laatukuvake.

Kvalitet

Joustavuuskuvake

Flexibilitet

Maalauskuvake

Helhetspaket från förbehandling till färdig produkt

Välj ett kunnigt och noggrant måleri!

Kundnöjdhet och arbetskvalitet utgör grunden för vår verksamhet. 


1. Vi strävar till att alltid kunna leverera en färdig produkt av hög kvalitet som motsvarar kundens förväntningar.

2. Vi erbjuder målningstjänster flexibelt - vid behov utför vi arbetet enligt ditt behov runtom i Finland.

3. Våra tjänster är omfattande: från en omsorgsfull förbehandling till utförd målning.

Endast bäst är tillräckligt bra!

Till våra tjänster hör förbehandling och målning av olika slags stålkonstruktioner. I arbetet använder vi oss av målprodukter av branschens mest etablerade leverantörer. Med en omsorgsfull förberedning och förbehandling garanteras slutliga målytans kvalitet och hållbarhet. Vi utför arbeten som till exempel  fasader, stålkonstruktioner, hallramar, båtar samt lastbilaramar- och hyttar. 

Läs mer om våra tjänster

Måleritjänster med över 30 års erfarenhet

Åsviks måleri är ett måleri i Kronoby som har specialiserat sig på målning av järnkonstruktioner. Företaget har grundats år 1988 vilket betyder att vi utfört sandblästrings- och målningsarbeten redan i över tre årtionden. 


Till att börja med var verksamheten ett deltidsarbete och vi målade främst personbilar. Företaget och kundkretsen har växt under årens gång och sysselsätter i dagsläget två personer.

Ett erfaret måleri till din tjänst

 Av erfarenheter under tre årtionden har vårt kunnande utvecklats och blivit omfattande - en stark erfarenhetsbaserad yrkeskunnighet är vad vi själv också anser vara vår absoluta styrka! Vi har under åren fått vara med och utföra varierande och intressanta projekt. Ta alltså kontakt när du har behov av en yrkeskunnig målare!

Våra referenser