Målning av järnkonstruktioner i Kronoby

Ta kontakt och fråga mera

Åsviks måleri är specialiserad inom förbehandling och målning av olika järnkonstruktioner. Vi genomför målningar med hög kvalitet i vårt måleri i Kronoby. Vid behov kan arbetet även utföras på annat ställe där du önskar.

Ta kontakt och få en offert

Från omsorgsfull förbehandling till målning

Vi erbjuder våra tjänster med över 30 års erfarenhet. Vår heltäckande service börjar från en förbehandling där produkten sandblästras för att få bort rost och vid behov rengörs från andra orenheter. Därefter utför vi målningen genom att använda oss av högklassiga produkter. På det sättet får målningen en bra kvalitet och bästa möjliga hållbarhet.


Efter att ha torkat levereras en färdig produkt åt kunden. Vi behandlar till exempel fasader, järnkonstruktioner, hallkonstruktioner, båtar, lastbilsramar- och hyttar.


Arbetet utförs huvudsakligen vid vårt måleri i Kronoby. Beroende på ditt behov och arbetets omfattning kan vi även utföra arbetet där du önskar. Ta kontakt och berätta om ditt behov av arbete så kommer vi på en lösning.

Målningstjänster åt företag och privatpersoner

Vi har utfört varierande målningar av järnkonstruktioner från personbilar till lastbilar, båtar, lantbruksmaskiner och fasadkonstruktioner runtom i landet. Våra kunder består främst av företag men vi betjänar även privatpersoner.

Bekanta dig med våra arbeten

Kontaktuppgifter

Åsviks måleri

Snårevägen 61
68500 Kronoby

 050 518 2598

 maalaamo@asvik.fi

Kontakta oss!

Fråga mer om våra tjänster och lämna in en offertbegäran. Vi är i kontakt med dig så fort som möjligt.

* Obligatoriska fält

Jag vill bli kontaktad med offert och information